Tineke Bos schoonheidssalon

Gezichtsbehandeling

Bij de gezichtsbehandelingen wordt de conditie van de huid besproken en advies over de verzorging gegeven.


Gezichtsbehandeling 1:

Reiniging, peeling, stomen,verwijderen van onzuiverheden, epileren, massage van gezicht, hals, nek, schouders en decolleté, + masker. Producten van Mineral Care.

Gezichtsbehandeling 2:

Intensieve gezichtsbehandeling met uitgebreide massage voor de ouder wordende huid en aangepaste producten van Mineral Care.
Reiniging, peeling, stomen,verwijderen van onzuiverheden, epileren, massage van gezicht hals en decolleté, oogmasker, gezichtsmasker.


Speciaal

Oormassage, hoofdhuidmassage, drukpuntmassage.  Gezichtsreflexmassage : "antirimpel" massage, deze massage heeft een liftend en verzachtend effect op bestaande rimpels.

Extra's

  • Wimpers + wenkbrauwen verven
  • Wimpers of wenkbrauwen verven
  • Bovenlip of kin harsen
  • Kin+bovenlip harsen
  • Gezicht harsen

Acne behandeling

De spieren in het gezicht zijn, anders dan die in de rest van het lichaam, aangehecht aan de huid en daardoor hebben ze rechtstreeks invloed op ons uiterlijk.

Stemmingen en spanning kunnen ons uiterlijk nadelig beïnvloeden doordat ze de spieren laten samentrekken waardoor we een strakke, harde gelaatsuitdrukking krijgen. Door het grote aantal zenuwuiteinden in het gezicht heeft massage daar een bijzonder krachtig effect op het zenuwstelsel en op de rest van het lichaam.

Gezichtsmassage kan het verouderingsproces vertragen door de bloedsomloop te stimuleren en de spanning in de spieren te verbeteren. Na afloop zal de gemasseerde er stralend en ontspannen uitzien.